Interieurstyling

5850_s
splash_interieurstyling6057_s

 

Worstelt u met de inrichting van uw woning? Komt u er qua indeling of kleur niet helemaal uit? Of mist u sfeer in uw interieur maar u weet niet wat er ontbreekt?

STUDIO KOLK vindt het een uitdaging een interieur te creëren dat uw persoonlijke stempel draagt. Wij streven naar een sfeervol, harmonieus en functioneel geheel. Of het nu om één ruimte gaat of uw gehele woning; of het uitgangspunt een bestaande inrichting is of een blanco situatie die invulling vraagt? Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Van een kleuradvies tot een volledig interieuradvies en projectuitvoering. Wij denken graag met u mee.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis bespreken we uw wensen en verwachtingen. We bekijken samen de ruimtes die u wilt restylen, inventariseren uw voorkeur wat betreft kleur, materiaal en meubels en welke bestaande elementen blijven of worden vervangen.
 Op basis van uw wensen bekijken we wat het beste plan van aanpak is. Verschillende adviezen zijn mogelijk; een paar uur interieur- of kleuradvies aan huis, een uitgebreid interieurontwerp of volledige projectbegeleiding bij verbouwing en inrichting om u alle zorgen uit handen te nemen.

De kracht van STUDIO KOLK is om iedereen iets te kunnen bieden voor elk budget. Ook voor de kleinere projecten kunt u bij ons terecht. Binnen een door u aangegeven budget, smaak en wensen leveren wij u een zo optimaal mogelijk resultaat. Offertes worden geheel op maat voor u samengesteld.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.