Particulieren

5978_s
splash_interieurstyling5963_s

Heeft u plannen om uw woning te verkopen of staat uw woning al even te koop?
Dan is verkoopstyling wellicht iets voor u.
Het klinkt misschien Amerikaans, maar verkoopstyling loont!

Hoe snel een huis wordt verkocht, hangt voor een groot gedeelte af van factoren die u niet kunt beïnvloeden. De ligging van uw woning, vraag en aanbod op de woningmarkt en de hoogte van de hypotheekrente zijn daar enkele van.
Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van uw woning, is een manier waarmee u de verkoop van uw woning positief kunt beïnvloeden.

STUDIO KOLK helpt u uw woning zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren voor een breed publiek. We kijken naar de indeling, functionaliteit en inrichting van uw woning. Wij maken geen dure adviesrapporten, maar gaan direct aan de slag (hands-on principe) met het verkoopklaar maken van uw woning. We maken zoveel mogelijk gebruik van uw bestaande meubels en accessoires.
Indien er extra accessoires nodig zijn, of er moeten kleine klussen uitgevoerd worden zoals het schilderen van een wand, maken we daar vooraf afspraken over en bepaalt u zelf uw budget. Na de styling kunnen we tevens een professionele fotoreportage verzorgen.

Met minimale middelen een optimaal resultaat!

STUDIO KOLK richt tevens leegstaande woningen in uit eigen meubelverhuur, want een ingerichte en sfeervol gestileerde woning is veel aantrekkelijker voor een koper!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.