Zakelijk

5978_s
splash_interieurstyling5963_s

Voor de zakelijke markt kan STUDIO KOLK de (complete) inrichting en styling verzorgen van uw vastgoed.
Voor elke categorie vastgoed bieden wij een oplossing op maat. U kunt hierbij denken aan kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, vakantiewoningen, modelwoningen en huurwoningen ten behoeve van expats. STUDIO KOLK richt in uit eigen meubelverhuur, hierdoor kunnen we u concurrerende tarieven bieden.

Speciaal voor makelaars zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van verkoopklaar en presentabel maken van woningen. Er staan momenteel veel huizen te koop. U als makelaar moet het voortdurend opnemen tegen de concurrentie. Om u te onderscheiden in een markt waarin de koper steeds kritischer wordt, is het belangrijk om uw huizen optimaal te presenteren voor een breed publiek.

STUDIO KOLK is een direct verlengstuk van uw dienstverlening naar uw klanten.

STUDIO KOLK kijkt naar de indeling, functionaliteit en inrichting van de woning. We maken zoveel mogelijk gebruik van de bestaande meubels en accessoires. Indien er extra accessoires nodig zijn of er moeten kleine klussen uitgevoerd worden, maken we daar vooraf afspraken over en bepaalt u zelf het budget. Na de styling, (binnen 2 dagen te realiseren) kunnen we tevens een professionele fotoreportage verzorgen.

Met minimale middelen een optimaal resultaat!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.